TWBoards.com

The official community for Territory War

You are not logged in.

#1 8/31/2013 9:34 pm

donnkey
Banned
Registered: 8/31/2013
Posts: 12

Turret

I think you should able to plant a turret tha shoots by itself. You only get one and if someone goes close to it they get shot!

Offline

 

#2 12/27/2013 12:36 am

Playbro
Member
From: Bahamas
Registered: 10/6/2013
Posts: 35

Re: Turret

Not necessary, the weapons that we have on TW3 is enough.


http://i40.tinypic.com/mc9ke9.jpg

Offline

 

#3 12/27/2013 12:49 am

RumMumMario
Member
From: Nagasaki, Japan
Registered: 11/20/2013
Posts: 210

Re: Turret

Playbro wrote:

Not necessary, the weapons that we have on TW3 is enough.

Please don't bump old threads, he is already banned and cannot even see what we post here.

Offline

 

#4 12/27/2013 12:52 am

TheNGIS
Member
From: Here
Registered: 4/23/2013
Posts: 565
Website

Re: Turret

Snoopy is an ass.

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson